Darköprü İlkokulu

Telefon : 04127112053
WEB https://silvandarkopruilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Darköprü Köyü Silvan / DİYARBAKIR
VİZYON : Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracak bireyler yetiştirmek için; bilgi çağını sürekli takip eden, öğrenci merkezli, başarının, çocuk-öğretmen-veli ve yönetici işbirliği ile yakalanabileceğini düşünen örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimize sevgi,saygı ve güven ortamında oyun, ve arkadaşlık yoluyla; bedensel, zihinsel, duygusal, sosyal ve kültürel gelişimleri için gerekli eğitim ortamlarını sağlayıp, onları hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Odun - Kömür (Hizmetli Yakıyor)
Servis : Yok
Ulaşım : Okulumuz Diyarbakır - Silvan anayolu üzerinde yer almaktadır. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait otobüslerle ve özel servislerle ulaşım sağlanabilmektedir. Ulaşım alternatifi fazlaca olan bir konumdadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Silvan ilçesine bağlı birleştirilmiş sınıflı bir köy okuludur. Hizmet bölgesi 3 hizmet alanı 6 olup zorunlu hizmet süresi 3 yıldır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Diyarbakır iline 60 km Silvan ilçesine 17 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda hizmetli kadrosunda personel bulunmakta olup soba ve temizlik hizmeti, hizmetli personel tarafından yapılmaktadır.